|
جاری چون رود.....شاعر چون چشمه....بی پروا چون آبشار
|
آیا روز پرمشغله ای دارید؟
آیا بچه نمی گذارد، زیاد در آَشپزخانه باشید؟
آیا از تولید ظرف کثیف حین آشپزی هراسانید؟
اگر غذای مقوی نخورید سردرد می شوید؟
آیا غذاهای آماده با مذاق شما سازگار نیست؟
آیا پذیرفته اید سوسیس و کالباس در واقع آشغال های همان گوشتهای بی کیفیت قصابی هاست؟
آیا کلاً حال آَشپزی ندارید؟
ما راه حل را می دانیم:
کافیست فقط یک پیمانه لوبیا چیتی – کیلویی دوازده هزار تومان - را با نصف پیمانه جو یا گندم پوست کنده -کیلویی 4 هزارتومان -و قدری نمک با آب کافی بار بگذارید و پی کارتان بروید، بعد از 4 ساعت، یک وعده غذایی کامل در انتظار شماست.
توصیه می شود، قبل از سرو اندکی صبور بوده و اجازه دهید، این ترکیب حداقل یک ربع نیز با این مواد: قدری رب، لیمو و روغن از هر نوعش،ادویه جات به ویژه فلفل سیاه- بسته ای 8 هزارتومان، قُل بخورد.
پی نوشت 1: این کار را می توانید با عدس - کیلویی 9 هزارتومان- هم انجام دهید. البته عدس به تنهایی. از یک شب تا صبح بار بگذارید و صبحانه با یک قالب کره شکلَی 50 گرمی- 1200 تومان- نوش جان کنید، در مورد خوراک لوبیا و کلا هر حبوباتی بهتر است، آب جوش اول آن را خالی کنید. ...
پی نوشت: این خوراک را من قبلا دوست نداشتم، ولی حالا جزو یکی از انتخاب هایم است. این پست را نوشتم، چون چند وقت پیش در ساندویچی بودم که دیدم، خانمی یک مرغ شکم پر دوخته شده را به مغازه دار تحویل داد و قرار شد، عصر بیاید و تحویل بگیرد. این مرغ قرار بود در فر ساندویچ فروشی همراه با مرغ های دیگر مغازه به عابران چشمک بزند و برشته شود؛ چیزی که این میان برای من جالب بود، این بود که بله برای یک ذهن خلاق، بی شمار راه حل وجود دارد تا آشپزی را به کاری شاق تبدیل نکند یا مهمانی برایش تبدیل به فاجعه نشود....